Štavnatý čaj jako od babičky! Lahodný a voňavý čaj, který je vyráběný ručně z ovoce té nejvyšší kvality
Ovoce v lahvi, určené pro přípravu horkých nápojů, je opravdový, plnohodnotný ovocný koncentrát se spoustou dužiny. Receptura je ale upravena tak, aby příprava nezničila důležité vitamíny a antioxidanty
Štavnatý čaj jako od babičky! Lahodný a voňavý čaj, který je vyráběný ručně z ovoce té nejvyšší kvality
Ovoce v lahvi, určené pro přípravu horkých nápojů, je opravdový, plnohodnotný ovocný koncentrát se spoustou dužiny. Receptura je ale upravena tak, aby příprava nezničila důležité vitamíny a antioxidanty
Šťavnaté čaje znáte možná i jako “pečené čaje”
Balení obsahuje:
2x Šťavnatý čaj Aloe vera & kiwi 55g
2x Šťavnatý čaj Exotická směs 55g
2x Šťavnatý čaj Rakytníková směs 55g
2x Šťavnatý čaj Lesní směs 55g
2x Šťavnatý čaj Citrusová směs se zázvorem 55g
2x Šťavnatý čaj Brusinková směs 55g
2x Šťavnatý čaj Jablko se skořicí 50g
2x Šťavnatý čaj Jahoda s příchutí vanilky 55g
Složení:
Šťavnatý čaj Lesní směs 55 ml
Ovocný nápojový koncentrát s cukrem a sladidly pro přípravu nealkoholického nápoje.
Nutriční hodnoty na 100g - En. hodnota: 416 kJ / 99 kcal, tuky: 0,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g, sacharidy: 17,3 g, z toho cukry: 16,6 g, bílkoviny: 0,2 g, sůl: 0 g
Alergeny:
Disiřičitan sodný
Nutriční hodnoty ve 100 g:
Energetická hodnota: 1700 kj / 400 kcal, tuky: 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g), sacharidy: 100 g (z toho cukry: 100 g), bílkoviny: 0 g, sůl: 0 g
Skladování:
Uchovejte v suchu a temnu při teplotě do +25°C, po otevření spotřebujte do 30 dní, při 4-8°C do 60 dní
Návod k přípravě:
Jak správně připravit Šťavnatý čaj a Ovocný punč? Správně je to tak, jak to chutná právě Vám!
Do hrnku o objemu 200 ml – 300 ml dejte 2 lžičky čaje a zalijte horkou vodou. Pokud je na vás nápoj příliš koncentrovaný, přilévejte vodu, až to bude „ono“
Ideální teplota vody pro přípravu šťavnatého čaje měla být maximálně 60-70°C, tato teplota je dostatečně vysoká na to, aby se uvolnilo ovocné aroma, ale zároveň není tak vysoká, aby došlo k degradaci citlivých vitamínů a antioxidantů