prázdný

Nákupní košík je prázdný.

Pro dopravu zdarma nakupte ještě za 1 990 Kč.

Přejít do košíku

Sencor SES 6010SS

Kód produktu: QQ6-PC960740
Sencor SES 6010SS
Doprava zdarma
7 394 Kč bez DPH
8 946,74 Kč s DPH
Pouze pro firmy
- +
ks
  • Pákový espresso kávovar
  • tlak čerpadla 15 barů
  • 15stupňové nastavení mlýnku
Více informací
Značka Sencor
Počet v balení 1 ks
  • Pákový espresso kávovar
  • tlak čerpadla 15 barů
  • 15stupňové nastavení mlýnku
  • příkon 1 770 W
  • automatický senzor mletí
  • funkce předspaření
  • ukazatel tlaku při extrakci kávy
  • deska na ohřev šálků
  • zásobník na vodu 2,3 l
  • zásobník na kávová zrna 250 g
  • 3stupňové nastavení teploty kávy
  • konvička na mléko
  • otočná parní tryska
  • kontrolka potřeby odvápnění
  • hmotnost 8,6 kg
Sencor SES 6010SS - obrázek č. 0

Začněte den se šálkem chutné kávy, kterou vám připraví pákový kávovar Sencor SES 6010SS. Jeho nerezové provedení dodá eleganci každé kuchyni. Kávovar s příkonem 1 770 W je rychle připraven k použití. Vyvíjí tlak přípravy 15 bar, který se postará o silnou extrakci a tím ovlivňuje aroma kávy, její výslednou chuť i cremu. Opatřen je kónickým mlýnkem s kvalitními kovovými mlecími kameny, který nabízí dlouhou životnost a přesné mletíAutomatický senzor mletí umožní dávkování množství kávy přesně podle vaší potřeby přímo do páky kávovaru. Kvalitu profesionální úrovně kávovaru představuje také páka z nerezové oceli o průměru 58 mm. 


Praktické funkce pro perfektní přípravu kávy


Kávovar nabízí 3 automatické režimy pro přípravu kávy a horkých nápojů, a to EspressoDouble Espresso a výdej páry/horké vody. Každá káva vyžaduje jinou přípravu, proto kávovar disponuje 3 různými teplotními nastaveními vody (vysoká, střední a nízká). Nastavit lze také počet šálků, velikost nápoje, množství kávových zrn a délku mletí, tvrdost vody nebo načasovat výdej horké vody nebo páry. Nádoba na vodu o objemu 2,3 l, která vystačí na hodně šálků kávy, je opatřena vodním filtrem


Zjistěte více o tom, jaké má káva účinky a jak pomáhá proti únavě.

Přečtěte si článek Druhy přípravy kávy – tradiční i alternativní způsoby a jejich postupy.