prázdný

Nákupní košík je prázdný.

Pro dopravu zdarma nakupte ještě za 1 990 Kč.

Přejít do košíku
 

Lauben Milk Frother 550BC

Kód produktu: QG2-PC942050
Lauben Milk Frother 550BC
SLEVA 17 %
1 554 Kč (1 880,34 Kč s DPH)
Ušetříte 269 Kč
1 285 Kč bez DPH
1 554,85 Kč s DPH
Pouze pro firmy
- +
ks
  • Pěnič mléka
  • Technologie ohřevu: Indukce
  • Napájecí napětí: 220~240 V, 50 Hz
Více informací
Počet v balení 1 ks
  • Pěnič mléka
  • Technologie ohřevu: Indukce
  • Napájecí napětí: 220~240 V, 50 Hz
  • Příkon: 550 W
  • Kapacita pro ohřev mléka: 300 ml
  • Kapacita pro pěnění: 150 ml



Lauben Milk Frother 550BC - obrázek č. 0






Váš domácí barista

Lauben Milk Frother 550BC je nezbytným pomocníkem pro všechny milovníky kávy s bohatou a krémovou pěnou. S tímto pěničem mléka vytvoříte dokonalou pěnu a ušetříte za návštěvu kavárny pokaždé, když vás přepadne chuť na nadýchané latté nebo cappuccino. Pěnič pracuje ve 3 různých režimech a vy si tak můžete vybrat mezi horkou pěnou z plnotučného mléka do lahodného cappuccina, studenou do letních mléčných koktejlů, nebo ohřevem mléka do kakaa pro vaše nejmenší. Pěnič mléka tvoří základna a ohřívací nádoba. Základna je opatřena protiskluzovými nožičkami a 360° systémem, díky kterému do ní můžete ohřívací nádobu umístit v jakémkoli směru. Ohřívací nádoba má nepřilnavý povrch, který zabraňuje přichycení nebo odření. Díky indukční technologii ohřevu se mléko nikdy nepřipálí. Pěnič navíc disponuje i ochranou proti přehřátí, takže máte jistotu, že mléko nebo pěna bude mít vždy správnou teplotu mezi 60 - 75 °C. Starosti vám nebude dělat ani údržba, ohřívací nádobu totiž můžete bez problému mýt v myčce nádobí. Třešničkou na dortu je prémiový design značky Lauben, který se hodí do každé kuchyně.

Krémové cappuccino, mléčný koktejl i kakao pro děti

Díky třem režimům ohřevu si pěnič mléka Lauben poradí téměř s čímkoli, na co máte chuť. Pod prvním tlačítkem se skrývá funkce pěnění za studena, které oceníte zejména v letních měsících. Druhé tlačítko zvolíte, když si chcete připravit kávu jako z vaší oblíbené kavárny. Pro tu nejlepší teplou mléčnou pěnu doporučujeme použít plnotučné mléko. Odstraníte-li pěnící nástavec, pěnič se postará o ohřev mléka, které potřebujete třeba do dětského kakaa nebo bramborové kaše.

Prémiový funkční design a jednoduché ovládání

Ovládání pěniče je intuitivní a zvládne jej každý. Požadovaný režim si nastavíte pomocí dvou tlačítek. Pěnič mléka Lauben je zároveň stylovým designovým doplňkem, který se bude vyjímat v každé kuchyni. Ani u jeho funkčnosti nečekejte kompromisy. Díky protiskluzovým nožičkám zůstane vždy na svém místě a technologie cool touch zajistí, že se o jeho držadlo nikdy nespálíte.


Lauben Milk Frother 550BC - obrázek č. 1

Bezpečný a praktický pomocník

Pěnič mléka Lauben je vybaven funkcí automatického vypnutí a ochranou proti přehřátí. Nemusíte se tedy bát příliš vysoké teploty mléka nebo pěny. Díky indukční technologii ohřevu se mléko nikdy nepřipálí. Potěší vás jistě i možnost mytí v myčce nádobí a tichý chod, který oceníte hlavně po ránu.

Vlastnosti

  • 150 ml – Dostatečná kapacita pro ohřev teplé či studené pěny.

  • 300 ml – Kapacita na ohřev mléka bez pěnění, třeba do dětského kakaa.

  • Ideální teplota – Pěnič mléka ohřeje nebo napění mléko na vždy správnou teplotu, až 60 - 75 °C.

  • Bez připalování – Díky indukční technologii ohřevu se mléko nikdy nepřipálí.

  • Snadná údržba – Ohřívací nádobu lze bez problému mýt v myčce nádobí.

  • Nepřilnavý povrch – Ohřívací nádoba má speciální povrch, který zabraňuje přichycení nebo odírání.

  • Tichý chod – Přístroj pracuje velmi tiše, takže si vaší oblíbenou kávu můžete připravit klidně i za rozbřesku.

  • Kam ho postavíte... – Díky protiskluzovým nožičkám stojí pěnič vždy na svém místě.
Parametry

Technologie ohřevu Indukce
Napájecí napětí 220~240 V, 50 Hz
Příkon 550 W
Kapacita pro ohřev mléka 300 ml
Kapacita pro pěnění 150 ml

Obsah balení
  • Základna spotřebiče
  • Nádoba
  • Víko
  • Manuál

Zjistěte více o tom, jaké má káva účinky a jak pomáhá proti únavě.

Přečtěte si článek Druhy přípravy kávy – tradiční i alternativní způsoby a jejich postupy.