prázdný

Nákupní košík je prázdný.

Pro dopravu zdarma nakupte ještě za 1 990 Kč.

Přejít do košíku
 

Gaggia RI8701 Magenta Milk

Zboží bylo přidáno do porovnání. Přidejte prosím ještě jedno zboží.
Kód produktu: QQ6-PC948962
Gaggia RI8701 Magenta Milk
Doprava zdarma
12 575 Kč bez DPH
15 215,75 Kč s DPH
Pouze pro firmy
- +
ks
  • Plně automatický kávovar
  • Objem zásobníku vody: 1,8 l
  • Typ náplně: Kávová zrna
Více informací

Vyberte si variantu

  • - +
    ks
    2 833 Kč
    3 427,93 Kč
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    Do 6 dnů

    Sencor SES 4040BK Automatické espresso

    Kód produktu: QQ6-PC909350

    automatický kávovar tlak čerpadla 20 barů vyniká velmi rychlým předehřevem, systémem...

  • - +
    ks
    3 182 Kč
    3 850,22 Kč
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    Do 6 dnů

    Espresso Sencor SES 4050SS

    Kód produktu: QQ6-PC910627

    automatické espresso velmi rychlý předehřev systémem předspaření

  • - +
    ks
    1 211 Kč
    1 465,31 Kč
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    Do 6 dnů

    Mlýnek na kávu Sencor SCG 6050SS

    Kód produktu: QQ6-PC910628

    elektrický mlýnek s inovativní konstrukcí nízká provozní hlučnost s pohonem planetární...

  • - +
    ks
    633 Kč
    765,93 Kč
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    Do 6 dnů

    Philco PHMF 1050 Napěňovač mléka

    Kód produktu: QQ6-PC914989

    napěňovačŤ mléka maximální kapacita pro napěnění/ohřev: 100/200 ml průhledné víko


Počet v balení 1 ks
  • Plně automatický kávovar
  • Objem zásobníku vody: 1,8 l
  • Typ náplně: Kávová zrna
  • Zásobník na uvařenou kávu: Pohár
  • Vestavěný mlýnek
  • Typ displeje: TFT
  • Příkon: 1900 W
  • Barva: Černá
Gaggia RI8701 Magenta Milk - obrázek č. 0

Fullautomat, příkon 1900 W, tlak 15 barů, "OneTouch", CAPPinCUP systém, dotykový displej, nastavitelná výška šálku, externí skleněná karafa na mléko, objem nádržky na vodu 1,8l, barva matně černá

Zjistěte více o tom, jaké má káva účinky a jak pomáhá proti únavě.

Přečtěte si článek Druhy přípravy kávy – tradiční i alternativní způsoby a jejich postupy.