prázdný

Nákupní košík je prázdný.

Pro dopravu zdarma nakupte ještě za 1 990 Kč.

Přejít do košíku
 

ECG PH 6521

Kód produktu: QG2-PC923557
1 644,63 Kč (1 990 Kč s DPH)
Ušetříte 389,63 Kč
1 255 Kč bez DPH
1 518,55 Kč s DPH
Pouze pro firmy

Toto zboží nelze vložit do košíku.

Dočasně nedostupné
  • Pomalý hrnec
  • pro šetrné vaření, dušení a pečení
  • 3 provozní režimy
Více informací

Popis zboží

  • Pomalý hrnec
  • pro šetrné vaření, dušení a pečení
  • 3 provozní režimy
  • 2 úrovně teploty: low, high, keep warm
  • objem vnitřní nádoby 6,5 l


ECG PH 6520 Pomalý hrnec - obrázek č. 0
Na šetrné vaření, dušení a pečení

Vaření bez připálení a potřeby stálého míchání
Objem vnitřní nádoby 6,5 l
3 provozní režimy / 2 úrovně teploty: low, high, keep warm
Čas vaření lze nastavit v rozmezí od 30 minut až do 12 hodin.
Elektronický ovládací panel s LED displejem
Vyjímatelná vnitřní keramická nádoba 6,5 l
Žáruvzdorná skleněná poklice s tepelně izolovaným madlem z odolného plastu
Nerezové provedení vnějšího pláště hrnce
Max objem: 6,5 l
Jmenovité napětí: 220–240 V~ 50/60 Hz
Jmenovitý příkon: 320 W
Rozměry: 41,5 x 27,5 x 30 cm (Š x V x H)

Hlavní výhody "pomalého" vaření

Tato metoda je charakteristická dlouhou dobou vaření při nízkých teplotách, proto se zjednodušeně nazývá pomalé vaření .
Hlavní výhodou pomalého vaření je, že si potraviny uchovávají své aroma a chuť. Díky této úpravě bude chuť přidaných bylinek a koření výraznější a maso jemnější. Další nespornou výhodou je, že se připravovaný pokrm nedá prakticky připálit. Pomalé vaření v hrnci s vnitřní keramickou nádobou zaručuje perfektní a rovnoměrnou tepelnou úpravu zejména celých kusů masa a také drůbeže vcelku, tedy kachny, husy a další. Oblíbená jsou také jídla tzv. vše v jednom hrnci, kdy se celý pokrm vaří dohromady, což ušetří čas strávený přípravou jídla.

Komfort vaření ve "Slow Cooker„ hrnci

Vnitřní keramický hrnec se ohřívá rovnoměrně a perfektně rozděluje teplo kolem vařeného pokrmu. Keramický hrnec lze rovněž samostatně použít na gratinování a zapékání v troubě a také v něm můžete pokrm přímo servírovat na stůl.
Na ovládacím panelu lze nastavit provozní teplotu ve třech stupních - vysoká, nízká nebo udržování v teple.
Dále lze nastavit dobu přípravy pokrmu.
Přednastavena je 12hodinová fáze vaření, po jejímž uplynutí se pomalý hrnec automaticky přepne na režim udržení v teple na 6 hodin. Stisknutím tlačítka lze naprogramovat v 30 minutových krocích i vlastní časy vaření v rozmezí od 30 minut až do 12 hodin.

Alternativní sortiment