prázdný

Nákupní košík je prázdný.

Pro dopravu zdarma nakupte ještě za 1 990 Kč.

Přejít do košíku
 

De'Longhi BCO 411.B

Zboží bylo přidáno do porovnání. Přidejte prosím ještě jedno zboží.
Kód produktu: QQ6-PC926128
De'Longhi BCO 411.B
Doprava zdarmaSLEVA 9 %
4 371,90 Kč (5 290 Kč s DPH)
Ušetříte 413,90 Kč
3 958 Kč bez DPH
4 789,18 Kč s DPH
Pouze pro firmy

Toto zboží nelze vložit do košíku.

Dočasně nedostupné
  • pákový kávovar
  • připravíte espresso
  • cappuccino
Více informací
Počet v balení 1 ks
  • pákový kávovar
  • připravíte espresso
  • cappuccino
  • caff? latte
  • příkon 1750 W
  • tlak 15 barů
  • 1,0l nádržka na vodu
  • součástí překapávač s kapacitou 10 šálků
  • vodní filtr
  • parní tryska
  • zlatý permanentní filtr
  • automatické vypnutí



De'Longhi BCO 411.B - obrázek č. 0




Ranní káva pro všechny

Kombinovaný kávovar De’Longhi BCO 411.B disponuje výhodami dvou různých technologií naráz. Vybírat můžete z použití překapávače nebo pákového espressa – máte tak možnost připravit vždy přesně ten typ kávy, který právě požadujete.

Očekáváte-li početnější návštěvu, jistě oceníte služby překapávací části kávovaru, díky které připravíte během okamžiku až 10 šálků lahodné kávy. Dokonalé espresso

Ve chvílích, kdy si chcete vychutnat své oblíbené espresso, přichází na řádu druhá část kávovaru – prostřednictvím páky snadno vyrobíte oblíbený nápoj s jedinečnou chutí a vyváženým aroma.

Použít lze jak namletou kávu, tak již naporcované E.S.E. pody, které celý proces přípravy maximálně urychlí a zjednoduší. Nadýchaná pěna

Cappuccino je malý zázrak, který si získal své přívržence po celém světě. Není divu, bohaté mléčné pěně na vrchu lahodného černého moku se těžce odolává.

Dopřejte potěšení svým chuťovým pohárkům, a připravte si tuto specialitu s kávovarem De’Longhi BCO 411.B v pohodlí vlastního domova.

Stačí přiložit nádobku s mlékem k parní trysce, napěnit a dále už si jen vychutnávat plody své práce.

Zjistěte více o tom, jaké má káva účinky a jak pomáhá proti únavě.

Přečtěte si článek Druhy přípravy kávy – tradiční i alternativní způsoby a jejich postupy.