Ve sklenici nenajdete nic jiného než skvěle napražené lískové ořechy, pěstované v lískových zahradách na pobřeží Černého moře a řemeslnou mléčnou čokoládu s 51% kakaovým podílem.
Je ze čtyř prvotřídních surovin, a to peruánských kakaových bobů, kakaového másla, sušeného mléka a třtinového cukru.
Právě díky ní je ořechové máslo krásně roztíratelné – na pečivu i palačinkách.
Ve sklenici nenajdete nic jiného než skvěle napražené lískové ořechy, pěstované v lískových zahradách na pobřeží Černého moře a řemeslnou mléčnou čokoládu s 51% kakaovým podílem.
Ve sklenici nenajdete nic jiného než skvěle napražené lískové ořechy, pěstované v lískových zahradách na pobřeží Černého moře a řemeslnou mléčnou čokoládu s 51% kakaovým podílem.
Je ze čtyř prvotřídních surovin, a to peruánských kakaových bobů, kakaového másla, sušeného mléka a třtinového cukru.
Právě díky ní je ořechové máslo krásně roztíratelné – na pečivu i palačinkách.
A pak už jen přidáváme špetku soli pro vyváženou chuť.