Zapomeňte na mražené ovoce, hrušková povidla vznikají z čerstvých českých plodů, které hned po sklizni čeká dlouhé vaření, míchání a odpařování. Protože je zralé ovoce dostatečně sladké samo o sobě, ve složení nenajdete žádný přidaný cukr ani sladidla, stejně jako další nesmysly v podobě zahušťovadel nebo konzervantů. Stačí nespěchat a nehledat zkratky na úkor kvality a výsledek zákonitě stojí za to.
Odvařená hruška se v kuchyni rozhodně neztratí. Povidla jsou skvělá na lívancích, palačince, v kaši nebo jak tak, zamíchané v jogurtu. Opravdové zázraky se ale dějí až v okamžiku, kdy se s nimi pustíte do pečení nebo do přípravy neodolatelných bramborových taštiček.
Zapomeňte na mražené ovoce, hrušková povidla vznikají z čerstvých českých plodů, které hned po sklizni čeká dlouhé vaření, míchání a odpařování. Protože je zralé ovoce dostatečně sladké samo o sobě, ve složení nenajdete žádný přidaný cukr ani sladidla, stejně jako další nesmysly v podobě zahušťovadel nebo konzervantů. Stačí nespěchat a nehledat zkratky na úkor kvality a výsledek zákonitě stojí za to.
Odvařená hruška se v kuchyni rozhodně neztratí. Povidla jsou skvělá na lívancích, palačince, v kaši nebo jak tak, zamíchané v jogurtu. Opravdové zázraky se ale dějí až v okamžiku, kdy se s nimi pustíte do pečení nebo do přípravy neodolatelných bramborových taštiček.