Aperol je italský aperitiv, který má svěže oranžovou barvu a je vyráběn od roku 1919. Vyrábí se podle tajného receptu, jež se za téměř sto let historie nápoje nezměnil.
Jeho součástí jsou hořké i sladké pomeranče, různé byliny a aromatické kořeny ve vyváženém poměru.
Díky pouhým 11 % alkoholu je velmi oblíbený během parných letních dnů.
Aperol je italský aperitiv, který má svěže oranžovou barvu a je vyráběn od roku 1919. Vyrábí se podle tajného receptu, jež se za téměř sto let historie nápoje nezměnil.
Aperol je italský aperitiv, který má svěže oranžovou barvu a je vyráběn od roku 1919. Vyrábí se podle tajného receptu, jež se za téměř sto let historie nápoje nezměnil.
Jeho součástí jsou hořké i sladké pomeranče, různé byliny a aromatické kořeny ve vyváženém poměru.
Díky pouhým 11 % alkoholu je velmi oblíbený během parných letních dnů.