Italské mandlové Cantuccini se při podávání tradičně máčejí do dezertního toskánského vína Vin Santo, ale můžeme použít jakékoliv jiné dezertní víno. Vhodné též ke kávě i čaji. Pečlivý výběr surovin je prvním krokem k dosažení maximální kvality. Pro Cantuccini od Biscottificio Belli se vybírají ty nejlepší mandle a čerstvá pasterizovaná vejce bez přidání vody, používá se kvalitní máslo. Pečeno dle tradičních receptur od roku 1958.
Italské mandlové Cantuccini se při podávání tradičně máčejí do dezertního toskánského vína Vin Santo, ale můžeme použít jakékoliv jiné dezertní víno. Vhodné též ke kávě i čaji. Pečlivý výběr surovin je prvním krokem k dosažení maximální kvality. Pro Cantuccini od Biscottificio Belli se vybírají ty nejlepší mandle a čerstvá pasterizovaná vejce bez přidání vody, používá se kvalitní máslo. Pečeno dle tradičních receptur od roku 1958.
Italské mandlové Cantuccini se při podávání tradičně máčejí do dezertního toskánského vína Vin Santo, ale můžeme použít jakékoliv jiné dezertní víno. Vhodné též ke kávě i čaji. Pečlivý výběr surovin je prvním krokem k dosažení maximální kvality. Pro Cantuccini od Biscottificio Belli se vybírají ty nejlepší mandle a čerstvá pasterizovaná vejce bez přidání vody, používá se kvalitní máslo. Pečeno dle tradičních receptur od roku 1958.