V elektrickém čokoládovém fondue DELÍCIA připravíte snadno a rychle lahodné fondue z bílé, hořké nebo mléčné čokolády.
Pak stačí naporcovat jahody, banán, hroznové víno nebo mandarinku a připravené ovoce můžete v horké čokoládě namáčet a pochutnávat si.
Oproti původnímu keramickému fondue, ve kterém se čokoláda v misce rozpouštěla hořící svíčkou, má elektrické čokoládové fondue DELÍCIA celou řadu výhod.
V elektrickém čokoládovém fondue DELÍCIA připravíte snadno a rychle lahodné fondue z bílé, hořké nebo mléčné čokolády.
Pak stačí naporcovat jahody, banán, hroznové víno nebo mandarinku a připravené ovoce můžete v horké čokoládě namáčet a pochutnávat si.
Oproti původnímu keramickému fondue, ve kterém se čokoláda v misce rozpouštěla hořící svíčkou, má elektrické čokoládové fondue DELÍCIA celou řadu výhod.
Na rozdíl od keramického například v elektrickém fondue nehrozí, že by rozpuštěná čokoláda v misce vyschla, nebo se dokonce připálila.
Přístroj má 2 stupně zahřívání:
stupeň s vyšší teplotou 60 °C slouží pro rychlé rozpouštění čokolády.
stupeň s nižší teplotou 40 °C slouží pro uchování čokolády v rozpuštěném stavu během podávání.
Používání elektrického čokoládového fondue je naprosto bezpečné, riziko opaření při přípravě ani podávání fondue nehrozí.
Pořádání fondue party se mohou bez obav plně zúčastnit i děti.