100% BIO kokosový cukr vyrobený z nektaru květů jávských kokosových palem s vysokým obsahem inulinu, zinku a železa.
Cukr má lehce nadýchanou karamelovo-kakaovou příchuť.
Vysoký podíl inulinu, zinku a železa. Zdravá alternativa běžného cukru.
Výborně se hodí k doslazení kávy, čajů a drinků.
Napadlo Vás Mojito? Nebo Caipirinha? Tak to Vás napadlo správně, protože přesně do těch se kokosový cukr hodí perfektně!
Využijete ho i při přípravě jakýchkoliv dezertů - super je i při pečení a krásně dochutí jakékoliv kari omáčky (omáčku díky vysokému obsahu vlákniny i malinko zahustí).
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1595kJ/381.6 kcal, tuky 0.4g (z toho nasycené mastné kyseliny 0.1g), sacharidy 93.4g (z toho cukry 91.5g), bílkoviny 1.1g, sůl 0.1g.