- Pákový kávovar
- tlak čerpadla 15 barů
- příkon 1 300 W
- objem 1,1 l
- manometr
Ariete ART 1381 v luxusním nerezovém provedení a s kompaktním designem je perfektní volbou do každé domácnosti, která chce připravovat nejen lahodnou kávu, ale i speciality, jako je cappuccino či dokonce čaje, nálevy a bylinné čaje. Je tomu totiž plně přizpůsobena výbava zahrnující nejen napěnovací trysku Maxi-Cappuccino, ale i trysku na horkou vodu nebo kompatibilitu s mletou kávou i kapslemi ESE a také vestavěný manometr.
Pozornost si ale zaslouží i pro vysoký výkon 1 300 W a tlak 15 barů nebo praktickou odnímatelnou nádobu, která pojme až 1,1 litru vody. Mezi praktickou výbavu se pak řadí například automatické vypnutí po 25 minutách nečinnosti či dvojitá odkapávací mřížka na šálky na espresso a šálky na cappuccino, stejně jako upozornění k odstranění vodního kamene a ohřívač šálků + systém Anti-Drip.
Atraktivní design
Zásluhou krásně štíhlého designu a kompaktních rozměrů je tento model perfektní volbou do každé kuchyně, neboť šetří drahocenný prostor a přitom skvěle vypadá.
Napěňovací tryska Maxi-Cappuccino
Napěnovací tryska Maxi-Cappuccino vám umožní snadno vytvořit krémové a husté cappuccino. Umožňuje nastavit i výšku šálku.
Integrovaný manometr
Tento model má vestavěný manometr umožňující kontrolovat parametry vody a kávy pro zajištění optimálního tlaku, abyste si kávu připravili tak, jak ji milujete.
Tryska na horkou vodu
Milovníci bylinných čajů a nálevů ocení trysku na horkou vodu, která umožní přípravu těchto specialit.
Příprava různých nápojů
Připravit si můžete různé lahodné nápoje, od kávy přes cappuccino až po bylinkový čaj.
Kompatibilita s mletou kávou i kapslemi ESE
Tento model je kompatibilní s mletou kávou i kapslemi ESE, abyste si mohli rychle připravit kávu jako z pravé italské restaurace přímo u vás doma.
Dávkovač horké vody
Díky integrovanému dávkovači horké vody snadno během chvíle připravíte čaje, nálevy a bylinné čaje tak, jak je milujete.
Zjistěte více o tom, jaké má káva účinky a jak pomáhá proti únavě.
Přečtěte si článek Druhy přípravy kávy – tradiční i alternativní způsoby a jejich postupy.